Team Kranenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wie zijn wij

Bestuurder
Wiggert Kranenburg (1985) uit Breukelen. Altijd druk geweest met motoren, zowel met het deelnemen aan offroad-ritten, als het solo rijden op het circuit. Na een jaar te zijn mee gegaan met Team Streuer was hij zo enthousiast dat hij eind 2010 zelf een zijspan kocht. Begin 2011 behaalde hij zijn racelicentie en benaderde Jermaine om met hem deze uitdaging aan te gaan. De klik was er meteen. Het eerste seizoen was spannend, maar is zo goed verlopen dat er met veel plezier wordt uitgekeken naar dit nieuwe seizoen.

Passagier
Jermaine van Middegaal (1988) uit Boxtel. Na een aantal jaren te zijn mee gegaan met zijn oom en tante besloot hij in 2004 zelf te beginnen in de zijspanwereld als bakkenist. In de loop der jaren heeft hij een hoop ervaring opgedaan in de ONK en IDM wedstrijden. In 2010 besloot hij te stoppen met racen, dit door een paar flinke crashes die hij had meegemaakt. Maar toen belde Wiggert met de vraag om met hem te gaan rijden, dit was voor Jermaine een geweldige kans om met een jong iemand iets moois op te kunnen bouwen. Het eerste jaar beviel zo goed, dat een tweede seizoen met dezelfde samenstelling vanzelfsprekend was.

Teamverzorging

Linda van Middegaal (1988) uit Boxtel, getrouwd met Jermaine en moeder van Dani en Joey. Ze zorgt iedere race voor de catering en alles wat daarbij komt kijken. Ook Linda loopt al een tijdje mee in de zijspanwereld en weet precies wat het team nodig heeft.
Bertine Enting (1985) uit Breukelen en vriendin van Wiggert. Zij regelt graag de overige dingen, schrijft de verslagen en onderhoudt de site.

Monteur
Wim van Vliet (1982) uit Kockengen is vanaf de eerste wedstrijd aangesloten bij het team. Hij ondersteunt het team bij verschillende werkzaamheden aan/rondom het span. Tijdens de trainingen en wedstrijden is hij altijd te vinden in de pitstraat, om de tijd te klokken en via het pitbord door te geven aan Wiggert en Jermaine.

Doel 2012
Veel rijden om nog meer ervaring op te doen, zowel in het ONK als de Sidecar Trophy, en te proberen op een zo’n hoog mogelijk niveau te racen.
Vorig jaar behaalde Team Kranenburg een 13e plaats in het Open Nederlands Kampioenschap. En als kers op de taart ontvingen we de RCN Trophy, een prijs die werd toegekend voor onze prestatie maar ook presentatie en serieusheid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu